update 14/9:
De losplaats X37 is gewijzigd naar Sens. 

update 13/9:
om het enigszins overzichtelijk te houden voor onze vluchtpenningmeester, vragen we aan u om X37 Fontenay direct af te rekenen na het inkorven. De vrachtprijs per duif is €1.20, dit is inclusief diesel toeslag. Het geld kan vervolgens met de chauffeur meegegeven worden. 

 

Beste leden, verenigingen,

Het vliegprogramma voor afdeling 6 is afgelopen, maar aangezien afdeling 5 Zuid Holland as zaterdag een wedvlucht organiseert  vanuit Fontenay en er voldoende belangstelling is getoond vanuit onze afdeling, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan deze wedvlucht.

Aangezien afdeling 6 deze wedvlucht niet opgenomen heeft in het vliegprogramma, telt deze niet mee voor een kampioenschap en ook niet voor de nationale kampioenschappen. De duiven voor X37 moeten dus worden ingekorfd onder “invlieg duif”. De duiven moeten dus wel over de antenne, maar vliegen als invlieg duif deze wedvlucht. Een eigen club uitslag kan natuurlijk wel gemaakt worden.

inkorven in manden van Zuid Holland, aantal duiven per mand: 27

hieronder treft u de ophaal route voor F37:

1425      Santpoort Noord: 19.45 uur

1316      Egmond: 20.30 uur

1304      Alkmaar: 21.00 uur

1265      Postduif Wormerveer: 21.30 uur

Aalsmeer: 20.00 uur

Namens het bestuur, Met vriendelijke groet,

Stefan Meilink

aangezien er hier en daar vragen komen over oude duiven: deze mogen helaas niet mee. Voor afdeling 5 is dit een officiële jonge duivenvlucht die bij hun opgenomen is in hun programma en telt voor hun afdeling kampioenschap. Op een jonge duiven vlucht mogen daarom dan ook simpelweg geen oude duiven mee. 

Goedemorgen,  Het weer is goed. De duiven gaan om 08:30 uur los.  Veel succes allemaal.