update: 

De duiven zullen worden gelost in Tours. ivm vogelgriep werden we weggestuurd van Blois en in Vierzon heerst ook vogelgriep.

coordinaten Tours:

472645.7
04307.70

 

Beste leden, verenigingen,

Gezien de zwaarte van het seizoen en het moeizame verloop van de afgelopen weken hebben we in overleg met afdeling 5 er voor gekozen om E25 in te korten. Uitgangspunt is echter wel dat het voor beide afdelingen dagfond afstanden blijven. Volgens het vliegprogramma zouden we naar Bourges gaan, echter kregen we hier geen vergunning voor en kon uitgeweken worden naar Lignieres, 40 km verder dan Bourges. Afdeling 6 heeft nu 2 dagfond vluchten gehad, beide Fontenay sur Eure, om dan een stap van 125 km verder te zetten met al een zwaar seizoen achter de rug, vonden wij niet verantwoord.

 

AS zaterdag 24 juni vliegen we voor de dagfond,  E25, Blois.

Inkorven donderdag 22 juni in boxen van Zuid Holland.

Aantal duiven per mand: 25

Er zijn 2 ophaalroutes, svp het aantal boxen doorgeven op de site voor a.s. dinsdag 20:00 uur 

svp bij minder dan 100 duiven voor dinsdag 20:00 uur afmelden via secretarisafdeling6@gmail.com en ruud.den.dunnen@planet.nl zodat we tijdig de ophaalroute kunnen aanpassen.

 

Let op!

Artikel 23 van het wedvluchtreglement:

“Bij nationale/sectorale wedvluchten wordt de eerste duif van iedere deelnemer gemeld en wel binnen dertig minuten na constatering van de duif. Voor de volgende duiven kan per inkorfcentrum een meldingsprocedure worden afgesproken. Het nationaal inkorfcentrum meldt de duiven binnen dertig minuten na melding van de deelnemer door. Duiven die buiten de vastgestelde tijd zijn gemeld, kunnen na onderzoek door de wedvluchtorganiserende instantie, uit de uitslag worden genomen.” 

Tevens heeft Compuclub ons laten weten dat zij de meldlijst aanhouden voor de NPO Intertekst vermeldingen.

Goedemorgen allemaal,  Het weer is schitterend in Tours. De duiven gaan er om 07.00 uur uit.  Coördinaat Tours 472645.7

04307.70   Succes allemaal