Geen categorie

28-03-2021 ophaalschema’s avondklok

Beste Leden,

De afgelopen dagen hebben wij samen met de vervoerder gekeken hoe de ophaalschema’s aangepast moeten worden i.v.m. de avondklok. Uitgangspunt is dat de laatste vereniging om 21.30 uur opgehaald wordt zodat de leden voor begin avondklok van 22.00 uur thuis zijn. Hieronder vinden jullie de aangepaste ophaalschema’s met 4 ophaalroutes.

210328 Ophaalschema 2021 4 routes avondklok

Wij begrijpen dat het voor de verenigingen die als eerste in het ophaalschema staan lastig is dat deze nu een uur eerder opgehaald worden en dan vooral voor de leden die nog actief zijn in het arbeidsproces. Wij hebben gekeken of hier andere oplossingen voor zijn maar deze zijn helaas niet voor handen en nood breekt wetten. Als tip kunnen wij de verenigingen meegeven deze leden als laatste op te nemen in hun inkorfschema. Als alle leden hun positieve bijdrage leveren dan moet het goedkomen.

Zo lang de avondklok geldt zullen deze ophaalschema’s van toepassing zijn met het uitdrukkelijke verzoek echt 5 minuten voor de tijd zoals genoemd in ophaalschema klaar te staan. Het schema is strak en wij moeten met z’n allen voorkomen dat wij niet de laat bij de laatste vereniging van de ophaalroute aankomen. Voor de duidelijkheid: de auto gaat niet wachten op verenigingen die niet klaar staan.

Wij gaan uit van jullie positieve medewerking zodat wij kunnen genieten van onze gezamenlijke sport.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Afdeling 6 Noord-Holland