Vluchten 12 augustus

Beste leden,

Inkorven Jonge Duiven Morlincourt wordt inkorven Vrijdag en Zondag los. Losplaats wordt Pont St Max.

De africhting voor de natoer zal plaatsvinden op dinsdag 15 Augustus. Inkorven maandag 14 Augustus.

De afgelopen dagen heeft het bestuur een poging gedaan om het mogelijk te maken op zaterdag in te korven en zondag te lossen echter hier bleek onvoldoende capaciteit te zijn bij zowel de vervoerders (chauffeurs) als convoyeurs. Ook Zuid Holland bleek hier geen capaciteit voor te hebben. Daarom is besloten uit te wijken naar een door de weekse dag.

Maandag zal de vervoerstichting van Zuid Holland voor ons gaan rijden met 5 wagens en 5 convoyeurs. Natuurlijk is het voor deze mensen nieuw om bij ons op te halen en wij vragen dan ook uw begrip mocht het zo zijn dat ze iets later bij u aanwezig zijn als dat u normaal gesproken verwacht.

Alle verenigingen zullen in principe gewoon opgehaald worden conform het reguliere schema zoals dit ook was tijdens de eerste jonge duiven vluchten, mocht dit veranderen dan wordt dit nog verder medegedeeld.

Indien u niet deelneemt aan de africhting van dinsdag wilt u dit dan alstublieft doorgeven zodat dit kan worden meegenomen in de communicatie richting Zuid Holland.

Dinsdag zullen de manden ook weer bij u worden terugbezorgt.

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Huib Edelenbosch

 

 

Sponsoren
Hieronder ziet u onze sponsoren, wilt u ook sponsor worden? Neem dan contact op door hier te klikken.